Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi

Title:

Description:

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se postojeća nijansa zubi mijenja u nekoliko nijansi svjetliju, a rezultati i njihova trajnost ovise o prirodnoj boji zuba, vrsti zahvata za izbjeljivanje zubi, ali i vašem načinu života nakon zahvata. Preporučljivo bi bilo da prestanete konzumirati proizvode i namirnice koje pospješuju tamnjenje zubi, što se prvenstveno odnosi na prestanak pušenja. Prednosti izbjeljivanja zubi su brojne. Ono će vratiti ljepotu vašim zubima i osmijehu, a suvremena sredstva  izbjeljivanja zubi koja koristimo poput Opalescence Boost gela nemaju samo estetsku funkciju, već i zdravstvenu zaštitu: štite vaše zubno meso, ublažavaju osjetljivost zubi, jačaju zubnu caklinu i spriječavaju nastanak karijesa.

Opalescence Boost gel idealan za izbjeljivanje pojedinih zubi i čitavog zubnog niza u ordinaciji.

Snažni 40% vodikov peroksid   i neutralni ph zaslužni su za brzi rezultat, maksimalnu učinkovitost.

Za izbjeljivanje devitaliziranog zuba koji je potamnio i time je narušen lijep izgled zubnog niza koristimo gel Opalescence Endo – “Walking Bleach” tehnika izbjeljivanja, a izbjeljivanje zuba postiže se nakon 1 do 3 dana.

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus, dr.med.dent. nalazi se u modernom i ugodnom prostoru opremljenom najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku uslugu

Upoznajte nas

Copyright by Dental Benkus 2023. All rights reserved. Designed by Vop promidžba i usluge