Dr.med.dent.

DANIJELA BENKUS


Rezervirajte termin

RADNO VRIJEME


Parni datum
07,00h – 14,30h
Neparni datum
13,00h – 20,30h
Parne subote u mjesecu
07,00h – 12,00h
Izvan radnog vremena
Po dogovoru


Obratite nam se s povjerenjem!

KONTAKTIRAJTE NAS


Zdrav i lijep osmijeh je mnogo više od brige o zubima, on Vas čini atraktivnijim i sigurnijim.

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus, dr.med.dent. nalazi se u modernom i ugodnom prostoru opremljenom najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku uslugu.

Doktorica Danijela Benkus u timu sa asistenticom Silvijom Šumečki svoje 28-godišnje iskustvo u struci nadograđuje kontinuiranom edukacijom i praćenjem najnovijih trendova u dentalnoj medicini.

Zbog povećane potrebe u dentalnom turizmu i bržem pružanju usluga zaposlili smo još jedan tim koji čini dr Maja Canjuga Jakopović, dr. Antonija Jug i sestra Irena Kolar.

Iskustvo, profesionalan i odgovoran  pristup svakom pacijentu te pozitivna energija naših timova garancija su da se možete osjećati sigurno i opušteno.

Ordinacija ima i stalno angažirane vanjske stručne suradnike.

Doktora dentalne medicine, specijalista oralne kirurgije za ugradnju implantata i ostale kirurške zahvate. Sustav Nobel Biocare implantata koje ugrađujemo spada u sam vrh implantata u svijetu.

Za uspješnu implantoprotetsku terapiju potreban je timski rad oralnog kirurga, protetičara i dentalnog tehničara.

Protetski nadomjesci izrađuju se u suradnji s privatnim dentalnim laboratorijem Smile dent  gdje je sustav upravljanja kvalitetom zasnovanom na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001-2008, a dodijeljen je od strane međunarodne certifikacijske kuće DNV-GL.

Ovakvom suradnjom omogućena je kompletna stomatološka usluga bilo koje vrste i stupnja složenosti, a za sigurnost vrhunske kvalitete dajemo garanciju.

Estetska stomatologija je najdinamičnija grana stomatologije, a rješavanje estetski zahtjevnih problema izazov je našeg tima.

Mi smo tim od Vašeg povjerenja!

V ordinaciji so vsi zelo prijazni in počutiš se dobrodošel. K zobozdravniku vedno pridem s krčem v trebuhu, zelo me je strah in mi je neprijetno. Pri njih znajo ta strah izničiti. Vse rešijo hitro in učinkovito, kar pa je najpomembneje, brez bolečin. Nisem med tistimi, ki želijo vse najbolj poceni in kar nekaj, samo, da služi namenu, pomembno mi je kako je narejeno in da se ne vidi na 10 metrov, da imaš “umetne zobe”.
Zelo lepi in naravni zobje so njihova specialnost. Zelo sem zadovoljna z izdelavo in izgledom. Toplo priporočam!
Elvira


Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus, dr.med.dent. nalazi se u modernom i ugodnom prostoru opremljenom najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku uslugu

Upoznajte nas

Copyright by Dental Benkus 2023. All rights reserved. Designed by Vop promidžba i usluge