Pages

IZDVAJAMO

Ljepota&zdravlje

SIROLaser Blue – dentalni diodni laser


Dentalni diodni laseri imaju veliku prednost u usporedbi sa konvencionalnim metodama terapije zahvaljujući zarastanju rana bez ožiljaka i poboljšanoj redukciji mikroba. Za pacijente, uporaba lasera znači manje postoperativne boli i manju potrebu za lijekovima.  SIROLaser Blue je prvi dentalni diodni laser koji ima, plavu, infracrvenu i crvenu diodu.


OPŠIRNIJE
Ljepota&zdravlje

Nobel Biocare zubni implantati


Zubni implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u dio čeljusne kosti na mjestu gdje nedostaje prirodni zub, a cilj je nadomještanje izgubljenih korijena prirodnih zuba. Snažan su temelj za fiksne (čvrste) ili mobilne (pomične) protetske nadomjestke. Oblik implantata je sličan obliku zubnog korijena. Zubni implantati ugrađuju se u čeljusnu kost ispod razine zubnog mesa  i  zamjena  su za prirodni korijen zuba odnosno predstavljaju unutarnji, nevidljivi, noseći dio konstrukcije, a na njega se postavlja vanjski, vidljivi dio – krunice, zubni mostovi ili lokatori za mobilne proteze.


OPŠIRNIJE
Ljepota&zdravlje

3D intraoralni skener „CEREC Omnicam“


Digitalizacija u dentalnoj medicini je sadašnjost i budućnost, ako želiš pratiti najnovije trendove i tehnologije. Trodimenzionalno skeniranje zuba ili digitalno uzimanje otisaka vrlo je precizno, potpuno je bezopasno, nema zračenja, ugodnije za pacijenta, a doktorima i dentalnom laboratoriju pruža mogućnost vrlo precizne izrade protetskih radova.


OPŠIRNIJE
Ljepota&zdravlje

Izbjeljivanje zubi


Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se postojeća nijansa zubi mijenja u nekoliko nijansi svjetliju, a rezultati i njihova trajnost ovise o prirodnoj boji zuba, vrsti zahvata za izbjeljivanje zubi, ali i vašem načinu života nakon zahvata.


OPŠIRNIJE

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus, dr.med.dent. nalazi se u modernom i ugodnom prostoru opremljenom najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku uslugu

Upoznajte nas

Copyright by Dental Benkus 2020. All rights reserved. Designed by Vop promidžba i usluge