Oralna kirurgija

5 studenoga, 2020 by admin
woman-dental-chair-girl-is-examined-by-dentist-dentists-treat-girl-s-teeth_1157-40919.jpg

Dentalni implantat je idealno rješenje kod pacijenata s nedostatkom jednog ili više zuba, a koji ne žele brusiti svoje zdrave zube za izradu mosta, te sa zubnom protezom koja je pomična u ustima, koja pada i smeta

Dentalni implantat je titanski vijak koji se ugrađuje u čeljust na mjestu gdje nedostaje prirodni zub, a cilj je nadomještanje izgubljenog korijena prirodnog zuba. Snažan je temelj za fiksne (čvrste) ili mobilne (pomične) protetske nadomjestke. Oblik implantata je sličan obliku zubnog korijena i  ugrađuju se u čeljusnu kost ispod razine zubnog mesa  i predstavlja unutarnji, nevidljivi, noseći dio konstrukcije, a na njega se postavlja vanjski, vidljivi dio – krunice, zubni mostovi ili lokatori za mobilne proteze.

U našoj ordinaciji koristimo implantološki sustav Nobel Biocare

Tvrtka Nobel Biocare jedna je od začetnika u implantologiji i najpoznatiji proizvođač implanata u svijetu. Materijal od kojih se izrađuju  Nobel Biocare implantati  po sastavu je čisti titan,  a upravo je ovaj materijal prednost nad drugim jeftinijim implantatima koji se nude na tržištu, koji su legure titana s neplemenitim metalima. Glavne prednosti još su biokompatibilnost, pa  ne izazivaju alergijske reakcije i potpuno sraštavaju s kosti oseintegracijom.

Nobel Biocare dentalni implantati u potpunosti su funkcionalni te pacijentima pružaju prirodan osmijeh koji traje doživotno, a upravo je ambicija brenda dizajnirati proizvod koji će trajati tijekom cijelog života.

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus

Privatna ordinacija dentalne medicine, Danijela Benkus, dr.med.dent. nalazi se u modernom i ugodnom prostoru opremljenom najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku uslugu

Upoznajte nas

Copyright by Dental Benkus 2023. All rights reserved. Designed by Vop promidžba i usluge